020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Royal Caribbean's Odyssey of the Seas verlaat het bouwdok

Afgelopen zaterdag gingen de gigantische deuren van het bouwdok van de Meyer Werft in Papenburg open. Heel behoedzaam werd Royal Caribbean's nieuwste cruiseschip naar buiten gesleept.

De Odyssey of the Seas meet 169.000 ton en heeft een lengte van 347,1 meter. Ze is 41,1 meter breed en biedt plaats aan meer dan 5000 passagiers. Het schip wordt bij Meyer Werft afgebouwd. Zo wordt de schoorsteen geplaatst en wordt er gewerkt aan de interieurs. Over enkele maanden zal de Odyssey of the Seas dan over de rivier de Eems naar de Noordzee varen voor proefvaarten en overdracht aan Royal Caribbean International.

Royal Caribbean cruiseschip Odyssey of the Seas bij Meyer Werft in Papenburg

Royal Caribbean cruiseschip Odyssey of the Seas bij Meyer Werft in PapenburgOdyssey of the Seas van Royal Caribbean International verlaat het bouwdok van Meyer Werft, Papenburg. Foto's © Meyer Werft

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder