020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Acht jaar terug in de tijd: winterzon in Malaga

Een wintercruise naar de zon: we kunnen er op dit moment alleen maar van dromen. Op 6 januari 2013 bezochten we het Spaanse Malaga aan boord van de Norwegian Spirit. Al bij het opstaan werden we getrakteerd op een felblauwe lucht en een warme zon. Ontbijt op het buitendek? Goed idee!

We hebben geen excursies geboekt en zijn allemaal al eerder in Malaga geweest. Dus na een ontspannen ontbijt wandelen we de stad in. Het is zomer in de winter. In de Jardines de Pedro Luis Alonso bloeien de bloemen alsof het begrip "winter" niet bestaat. We klauteren over de muren van de Alcazaba, de middeleeuwse vesting in Moorse stijl met fantastisch zicht op de stad en de avond. Ons schip schittert in de zon. Het is tijd voor een "cafe cortado" op een terras in de binnenstad. We slenteren door de gezellige straatjes en steegjes en ploffen uiteindelijk neer bij een restaurant aan de Plaza de la Merced. Een hele lange maar onvergetelijke lunch later wordt het tijd om terug te gaan naar ons schip. Via de majesteuze kathedraal van Malaga wandelen we langs de met palmbomen omringde haven. Och, als iedere winterdag er toch eens zo uit kon zien...

cruise met cruiseschip naar malaga spanje

cruise met cruiseschip naar malaga spanje

cruise met cruiseschip naar malaga spanje

cruise met cruiseschip naar malaga spanje

cruise met cruiseschip naar malaga spanje 6 januari 2013: een zonovergoten dag in Malaga, Spanje. Foto's © VCK Cruises

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder