020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Celebrity Apex van Celebrity Cruises komt naar Amsterdam

Celebrity Cruises liet vandaag via een persbericht weten dat ze in de zomer van 2022 maar liefst zes van hun schepen in Europa willen inzetten. Grootste nieuws is de komst van de Celebrity Apex, het nieuwste Celebrity cruiseschip, naar Amsterdam.

De Celebrity Apex komt op 22 mei 2022 in Amsterdam aan na een 15-daagse Transatlantische cruise vanuit Fort Lauderdale, Florida. Vanuit Amsterdam maakt het nieuwste en grootste cruiseschip van Celebrity Cruises vervolgens een serie cruises naar de Noorse Fjorden, Oostzee, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland. Het seizoen wordt afgesloten met een serie cruises in de Middellandse Zee vanuit Rome. Goed om te weten is dat Celebrity Cruises vanaf 2021 "all-inclusive" is en u dus niet meer extra betaalt voor uw (alcoholische) drankjes en fooien.

De Celebrity Apex werd eerder dit jaar afgeleverd door bouwers Chantiers de l'Atlantique in Saint-Nazaire, Frankrijk. Door de Corona crisis heeft ze nog geen passagiers mogen verwelkomen. Op dit moment ligt het schip voor anker in Bahamas, wachtend op een herstart van de cruisebranche. Het 130.000 ton metende schip biedt plaats aan 2.918 passagiers en wordt met haar zuster Celebrity Edge gezien als een van de meest vernieuwende cruiseschepen van de laatste jaren. Lees hier het artikel dat VCK Cruises expert Benja Zonneveld schreef over haar ervaringen op de Celebrity Edge. Bent u geïnteresseerd in de nieuwe cruises van de Celebrity Apex naar Noord-Europa vanuit Amsterdam in 2022? Bel ons op 020 - 6 800 878 voor een persoonlijk advies.

Celebrity Cruises Celebrity Edge Celebrity Apex cruises vanuit AmsterdamCelebrity Edge, het zusterschip van de Celebrity Apex. Foto © Celebrity Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine