020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Celebrity Cruises gaat all-inclusive!

Voortaan hoeft u niet langer af te rekenen voor uw glas wijn of uw cappuccino aan boord van de schepen van Celebrity Cruises. Eerder deze week kondigde de rederij aan dat ze all-inclusive cruises gaat aanbieden. Dus geen extra kosten meer als u een glas wijn, een koffiespecialiteit, mineraalwater of biertje bestelt.

Ook de fooien en onbeperkt gebruik van standaard Wifi zijn voortaan inbegrepen in de reissom. Voor de echte levensgenieters biedt Celebrity Cruises het ELEVATE pakket met onbeperkte premium dranken en geselecteerde excursies tot US$ 200 aan land. Het INDULGE pakket voegt daar nog onbeperkte streaming Wifi aan toe en US$ 200 boordtegoed per persoon. Alle gasten die verblijven in een suite kunnen gebruik blijven maken van The Retreat en kunnen rekenen op een INDULGE pakket. Het "Always Included" programma geldt op alle cruises behalve de reizen naar Galapagos.

Martini Bar en Cafe Al Bacio op Celebrity Cruises Celebrity Reflection Ensemble Lounge en Sunset Bar op Celebrity Cruises Celebrity ReflectionMet de klok mee: Martini Bar, Cafe Al Bacio, Sunset Bar en Ensemble Lounge op de Celebrity Reflection van Celebrity Cruises. Foto's © VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine