020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Cruisenieuws van de experts van VCK Cruises

De cruisewereld is altijd in beweging. VCK Cruises houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. In dit artikel vertellen we over de "float out" van het nieuwste schip van Regent Seven Seas Cruises, maken we bekend waar de Explora I gedoopt wordt en laten we u wat impressies zien van de Scenic Eclipse II.

Seven Seas Grandeur

Regent Seven Seas Grandeur float out Fincantieri
De Seven Seas Grandeur van Regent Seven Seas Cruises in aanbouw bij Fincantieri in Ancona
Foto © Regent Seven Seas Cruises

Na het grote succes van de Seven Seas Explorer en Seven Seas Splendor belooft het derde nieuwe schip van Regent Seven Seas Cruises nét even anders te zijn dan haar zusterschepen. Zo zullen een aantal restaurants aan boord een heel nieuw uiterlijk krijgen en is ook het design van de suites aangepast. In dit artikel leest u er meer over. Regent Seven Seas Cruises verwacht de Seven Seas Grandeur in november in de vaart te nemen. Op 26 januari werd op de bouwwerf in Ancona, Italië een belangrijk moment bereikt toen het in aanbouw zijnde schip voor het eerst water onder de kiel kreeg, de zogenaamde "float out" ceremonie.

Explora I & II

Explora II coin ceremony AnconaDe bouw van de Explora II - Foto © Explora Journeys

We zijn erg benieuwd naar het eerste schip van de gloednieuwe rederij Explora Journeys, de Explora I. De rederij maakte eerder deze week bekend dat het schip op 8 juli in Civitavecchia (Rome) gedoopt gaat worden. Er wordt hard gewerkt bij de Fincantieri werf, want ook zusterschip Explora II begint vorm te krijgen. Op 8 februari werden twee herdenkingsmunten onder het kielblok van het nieuwe schip geplaatst, een hele oude traditie. De 63.900 ton grote Explora II komt in juli 2024 vanuit Southampton in de vaart. Tussen augustus 2024 en april 2025 zal het schip te vinden zijn in de Middellandse Zee, Midden-Oosten, Indische Oceaan en Afrika. De Explora II wordt gevolgd door nog véél meer zusterschepen. Meer over Explora Journeys leest u in dit artikel.

Scenic Eclipse II

Scenic Eclipse II - Vitality PoolScenic Eclipse II - Vitality Pool - Impressie © Scenic

Bij de van oorspong Australische rederij Scenic bereiden ze zich voor op de introductie van hun tweede "Discovery Yacht". De prachtige Scenic Eclipse krijgt er een zuster bij, de Scenic Eclipse II. Op 3 juni zal het nieuwe schip gedoopt worden in Malaga, Spanje. Toch is Scenic Eclipse II niet in alle opzichten gelijk aan haar oudere zuster. Meest in het oog springend is het nieuw ingerichte Sky Deck met Vitality Pool, waar door tegenstroom de nodige baantjes gezwommen kunnen worden. Niet veranderd is het moderne design van het schip met schitterende suites en trendy restaurants. Lees meer over Scenic Eclipse in dit artikel uit 2019.

Scenic Eclipse II - Vitality PoolScenic Eclipse II - Vitality Pool - Impressie © Scenic

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder