020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Cruiserederijen laten testeisen voor vertrek vervallen

Groot nieuws: vanaf 1 augustus is het voor de meeste cruises met de schepen van Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises niet langer nodig om een negatief testresultaat te overleggen!

cruiseschip seven seas explorer regent seven seas cruisesDe Seven Seas Explorer van Regent Seven Seas Cruises in Argostoli, Kefalonia in 2018 - Foto © VCK Cruises

De drie rederijen laten weten dat deze maatregel in lijn is met andere bedrijven in de reiswereld. Het laat de algemene tendens zien om terug te keren naar een nieuw normaal, waarbij een volledige vaccinatie nog steeds essentieel is.

cruiseschip insignia oceania cruisesDe Insignia van Oceania Cruises in Sevilla in 2017 - Foto © VCK Cruises

Overigens kunnen de eisen met betrekking tot testen voor vertrek van de cruise altijd wijzigen, gebaseerd op locale regelgeving. Zo eisen de Verenigde Staten, Canada, Bermuda en Griekenland op dit moment nog een negatief testresultaat bij inscheping.

cruiseschip rotterdam holland america lineDe Rotterdam van Holland America Line in Rotterdam in 2021 - Foto © VCK Cruises

De rederijen van Norwegian Cruise Line Holding zijn niet de eerste die de testeisen versoepelen. Eerder liet Holland America Line al weten dat zij het voor vertrek testen laten vervallen op drie cruises met de Rotterdam vanuit Amsterdam.

Ongeacht de testeisen wordt alle passagiers nog steeds aangeraden om een zelftest te doen voordat ze naar de vertrekhaven afreizen.

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder