020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Cruiseschip Pacific Princess verkocht aan Azamara

Niet lang na de aankondiging dat Royal Caribbean International haar rederij Azamara had verkocht aan het investeringsfonds Sycamore kwam de mededeling dat de vloot van Azamara uitgebreid wordt met een vierde schip.

De nieuwe eigenaars van Azamara hebben kennelijk ambitieuze plannen en lieten eerder deze week weten een vierde schip aan de Azamara vloot toe te voegen. De Pacific Princess van Princess Cruises is een perfecte match; dit is immers een zusterschip van de Azamara Journey, Azamara Quest en Azamara Pursuit. Het schip zal verbouwd worden voordat het onder een nieuwe naam begint aan een hopelijk lange en succesvolle carriere bij Azamara. De verwachting is dat het schip medio 2022 in Europa wordt ingezet.

Cruiseschip Pacific Princess van Princess 

CruisesDe Pacific Princess van Princess Cruises is verkocht aan Azamara. Foto © Princess Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder