020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Crystal Cruises introduceert haar expeditie schip Crystal Endeavor in IJsland

Het eerste luxe expeditieschip van Crystal Cruises, Crystal Endeavor, wordt op dit moment afgebouwd op de MV werf in Duitsland. Nadat de aflevering meerdere malen werd uitgesteld komt de rederij nu met nieuws: men verwacht dat Crystal Endeavor op 17 juli haar eerste cruise zal maken in IJsland.

cruiseschip Crystal Endeavor van Crystal CruisesImpressie van Crystal Endeavor van Crystal Cruises. Afbeelding © Crystal Cruises

Oorspronkelijk zou het 20.000 ton metende schip in de zomer van 2020 geïntroduceerd worden in Tokio. Maar COVID-19 gooide roet in het eten voor MV Werften, de bouwwerf die eigendom is van de moedermaatschappij van Crystal Cruises. Vorige maand maakte het schip eindelijk haar eerste proefvaarten en als we op het uiterlijk mogen afgaan belooft de Crystal Endeavor een regelrechte sensatie te worden. Met plaats voor slechts 200 gasten en even zoveel bemanningsleden wordt dit schip het meest ruime, snelste en krachtigste expeditieschip in de cruisewereld.

cruiseschip Crystal Endeavor van Crystal CruisesImpressie van een van de lounges aan boord van Crystal Endeavor van Crystal Cruises. Afbeelding © Crystal Cruises

De nieuw aangekondigde IJsland cruises beginnen en eindigen in Reykjavik. In tien dagen bezoekt de Crystal Endeavor het eiland Grimsey, passeert ze de Poolcirkel, vaart ze door de Arnarfjördur fjord en bezoeken haar gasten de Dynjandi waterval en de bronnen van Vopnafjördur. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen: van walvissen spotten in Husavik tot papegaaiduikers zien op het eiland Flatey.

luxe expeditie reykjavik ijsland cruiseschipReykjavik, IJsland

Crystal Cruises verplicht al haar passagiers om volledig gevaccineerd te zijn tegen COVID-19. Net als alle recent aangekondigde zomercruises is ook deze serie IJsland reizen onder voorbehoud. Zo kan er verdere vertraging optreden bij het vaarklaar maken van de Cystal Endeavor of kunnen reisadviezen plotseling aangepast worden. Hou dit blog in de gaten voor het laatste nieuws!

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine