020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Crystal Cruises kondigt herstart aan in de Bahamas

Tijdens een persconferentie op donderdag 11 maart kondigden Crystal Cruises en de Minister van Toerisme van de Bahamas de gezamenlijke herstart van zomercruises aan. Vanaf 3 juli zal de Crystal Serenity 8-daagse cruises in de Bahamas gaan maken.

cruiseschip crystal serenity van crystal cruisesDe Crystal Serenity van Crystal Cruises. Foto © VCK Cruises

De Crystal Serenity zal in totaal 16 weekcruises maken vanuit Nassau of Bimini, specifiek bedoeld voor de Amerikaanse markt. In de Verenigde Staten wordt door de autoriteiten momenteel geen haast gemaakt met de herstart van cruisetoerisme en Crystal Cruises speelt daar op in door arrangementen aan te bieden waarbij passagiers naar de Bahamas vliegen en daar hun cruisevakantie beginnen en eindigen. De rederij stelt een aantal voorwaarden aan haar gasten. Ze dienen volledig tegen COVID-19 gevaccineerd te zijn en voor aankomst een negatief testresultaat te kunnen overleggen. Aan boord worden speciale maatregelen getroffen: het aantal passagiers zal beperkt worden en er gelden strikte regels om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan.

cruiseschip crystal serenity van crystal cruisesDe Crystal Serenity van Crystal Cruises. Foto © VCK Cruises

De routes van de Crystal Serenity zijn beslist vernieuwend. De voormalige hoofdstad van de Bahamas op Harbor Island staat bekend om zijn mooie gebouwen en het roze zandstrand. Op Great Exuma nodigt het ongelooflijk blauwe zeewater uit om te snorkelen of te duiken bij de koraalriffen en uit te rusten op verlaten stranden. Laten we ook de fameuze zwemmende varkens niet vergeten; ze hebben Great Exuma beroemd gemaakt. San Salvador Island was de landingsplaats van Columbus en op Long Island kunnen gasten de Hamilton's Cave verkennen en genieten van schitterende witte zandstanden. De rederij meldt overigens wel dat de route onder voorbehoud is van definitieve toestemming en weersomstandigheden.

Het zijn spannende tijden in de cruisewereld. Nu er weer licht gloort aan de horizon zien we rederijen samenwerkingen aangaan met regeringen om zo een specifiek vaargebied of specifieke doelgroep te bedienen. Zo kondigde Royal Caribbean International eerder aan te gaan varen vanuit Haifa, Israël voor Israëlische gasten. Ook in het Verenigd Koninkrijk wordt druk gewerkt aan het optuigen van een lokale cruises. P&O Cruises, Princess Cruises en Cunard hebben al aangekondigd dat ze deze zomer een speciaal cruiseprogramma voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk gaan uitvoeren.

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine