020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

Crystal Cruises verwelkomt nieuw rivierschip: Crystal Bach

In het Duitse Wismar heeft Crystal Cruises op 3 augustus de Crystal Bach verwelkomd in haar vloot. Dit luxe rivierschip beschikt over uitsluitend suites met balkon. De suites zijn van alle moderne snufjes voorzien; van flatscreen-televisie tot Nespresso apparaat. 

In iedere suite kunnen de gasten gebruik maken van butlerservice. Op de Crystal Bach, die zal gaan varen op de Rijn en de Moezel, zal veel aandacht worden besteed aan de gastronomie. Zo is er het op Michelin geïnspireerde farm-to-table en zijn aan boord meerdere elegante restaurants te vinden.

Alle cruises met de Crystal Bach kunt u vanzelfsprekend boeken bij VCK Cruises. Klik hier voor een selectie van de reizen.

Over de auteur

Jelger van Weydom

Jelger van Weydom was vanaf eind 2008 ruim 9 jaar lang Marketing Coördinator bij VCK Cruises. Hij heeft een passie voor reizen en fotografie en wil zoveel mogelijk landen in de wereld bezoeken. De blogs die hij voor VCK Cruises schreef zijn nog steeds gepubliceerd op onze website.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het 88 pagina's tellende inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's, tips én reizen van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine