020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Cunard annuleert cruises tot juni 2021

Cunard ziet zich genoodzaakt om meer cruises te annuleren. Reizen van de Queen Mary 2 worden geannuleerd tot 28 mei, van de Queen Elizabeth tot 4 juni en Queen Victoria tot 17 mei. De rederij meldt dat de nieuwe annuleringsronde het direct resultaat is van de huidige wereldwijde reisrestricties en de aanzienlijke tijd die nodig zal zijn om de Cunard vloot weer operationeel te krijgen.

cunard queen mary 2 op zeeQueen Mary 2 van Cunard op de Atlantische Oceaan ergens tussen Southampton en New York. Foto © VCK Cruises

Bij VCK Cruises bent u aan het juiste adres voor de mooiste cruises, altijd tegen het scherpste tarief. Bel ons op 020-6800878 voor persoonlijk advies of mail ons.

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Tenzij anders vermeld: alle foto's © VCK Cruises.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine