020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Cunard onthult de naam van haar nieuwste cruiseschip

De naam van het nieuwste Cunard schip gonsde al maanden door de cruisewereld. Vandaag maakte de Britse rederij een eind aan de geruchtenstroom. Queen Anne it is!

nieuw cruiseschip Queen Anne van Cunard LineImpressie van de nieuwe Queen Anne van Cunard - © Cunard

Als u bij het zien van de impressie van Queen Anne het idee krijgt dat u dit schip eerder heeft gezien dan kan dat kloppen. Queen Anne is namelijk familie van de Koningsdam, Nieuw Statendam en Rotterdam van Holland America Line. Net zoals de Queen Elizabeth en Queen Victoria dat zijn van Holland America's Vista-zusterschepen. Queen Anne wordt Cunard's 249e schip in de rijke 182-jarige historie van deze rederij.

nieuw cruiseschip Queen Anne van Cunard LineImpressie van de nieuwe Queen Anne van Cunard - © Cunard

Zoals u van Cunard mag verwachten zal de Queen Anne over alle populaire faciliteiten beschikken. Toch kondigt de rederij aan dat het schip over nieuwe eetgelegenheden en entertainment opties zal beschikken. We zijn benieuwd en houden u via dit blog natuurlijk op de hoogte.

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder