020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Daar zit een luchtje aan! Designer verzorgingsproducten op cruiseschepen

Bepaalde geuren zorgen ervoor dat herinneringen boven komen. Zo laten parfums en lotions mij ook altijd terugdenken aan mooie (cruise) vakanties. Voor dit blog onderzocht ik de verzorgingsproducten aan boord van acht cruiserederijen.

Bvlgari

bvlgari toiletartikelen op luxe cruiseschepen oceania silversea cruises

Het Italiaanse merk Bvlgari is opgericht in 1884. Naast luxe artikelen zoals horloges, handtassen, parfums en accessoires zijn er ook hotels die de naam van Bvlgari dragen. De geuraroma’s bestaan uit hout-achtige, ijsfrisse en heerlijke bloemengeuren voor zowel mannen en vrouwen die graag een gevoel van luxe en elegantie in hun parfum zien terugkomen, aldus Bvlgari. Aan boord van Silversea Cruises en Oceania cruises treft u de luxe verzorgingsproducten van Bvlgari aan in uw suite.


L’Occitane

l'occitane toiletartikelen op luxe cruiseschepen oceania silversea cruises

Het Franse L’Occitane is een internationaal opererende, cosmeticaonderneming opgericht in 1976. De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en het merk laat zich inspireren door de schoonheid en rijkdom van de Provençaalse grond. Aan boord van Regent Seven Seas Cruises en Ponant treft u de luxe verzorgingsproducten van L’Occitane aan in uw suite.

Molton Brown

molton brown toiletartikelen op luxe cruiseschepen oceania silversea cruises

Het Engelse Molton Brown is de bad- en bodyspecialist uit Londen. Het merk werd in 1973 opgericht als avant garde haarstudio en ging in tegen de stroom van de synthetische jaren ’70. Het merk is op stijlvolle locaties ter wereld te vinden en wordt nog steeds met dezelfde passie, creativiteit en zorg in Londen vervaardigd. Aan boord van Seabourn treft u de luxe verzorgingsproducten van Molton Brown aan in uw suite.

Elemis

elemis toiletartikelen op luxe cruiseschepen oceania silversea cruises

Elemis staat aan de top van de Britse beauty branche en werd in 1990 opgericht. Aldus het merk richten zij zich op de formule "gebaseerd op de natuur, geperfectioneerd in het lab." Sinds begin van 2019 is het onderdeel van de L’Occitane groep. Aan boord van Holland America Line treft u de luxe verzorgingsproducten van Elemis aan in uw suite.

Etro

etro toiletartikelen op luxe cruiseschepen oceania silversea cruises

Dit Italiaanse merk is een echt familiebedrijf en opgericht in 1968. Het produceert naast kleding en meubels ook parfums. Alle geuren van Etro zijn unisex en ideaal om te mengen. Zo blijft de geur origineel en uniek. Aan boord van Crystal Cruises treft u de luxe verzorgingsproducten van Etro aan in uw suite.

Penhaligon’s

penhaligons toiletartikelen op luxe cruiseschepen oceania silversea cruises

Penhaligon’s is een Brits parfumhuis, opgericht in 1860. Het merk was aan het einde van de 19e eeuw de parfumeur van het koningshuis. Typisch Engels is Penhaligon’s passie voor ingrediënten en het gegeven dat de geuren nog altijd in Engeland worden gemaakt met de beste, meest kostbare grondstoffen. Aan boord van Cunard Line treft u de luxe verzorgingsproducten van Penhaligon’s aan in uw suite.

Foto's: diverse rederijen en VCK Cruises.

Alle genoemde informatie was correct ten tijde van publicatie (juli 2019) maar kan tussentijds gewijzigd zijn. Vraag ons om actuele details.

Over de auteur

Irene Knols

Irene werkte van 2017 tot 2019 bij VCK Cruises in de functie van Marketing Coördinator. 

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine