020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

De eerste foto's van de Crystal Bach

In augustus werd de Crystal Bach officieel overgedragen aan de rederij. Na de Crystal Mozart is dit het tweede rivierschip van Crystal Cruises - met meerdere nieuwe schepen op komst! Bekijk hier de eerste foto's die genomen werden aan boord van dit prachtige rivierschip.


Vista Deck


Waterside Restaurant


The Vintage Room


De bemanning van de Crystal Bach


Palm Court


River Suite


Badkamer in een River Suite

Crystal Cruises biedt luxe reizen aan naar unieke bestemmingen over de hele wereld op prachtige schepen van verschillende formaten. Van riviercruises tot wereldcruises: maaltijden, drankjes en fooien zijn altijd inbegrepen. Op sommige reizen zijn ook landexcursies bij de reissom inbegrepen.  
Bij VCK Cruises kunt u terecht voor alle reizen van Crystal Cruises, altijd tegen het scherpste tarief. Bel ons op 020-6800878 voor persoonlijk advies, mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of klik hier voor onze unieke speciale aanbiedingen van Crystal Cruises

 Foto's © Crystal Cruises

Over de auteur

Jelger van Weydom

Jelger van Weydom was vanaf eind 2008 ruim 9 jaar lang Marketing Coördinator bij VCK Cruises. Hij heeft een passie voor reizen en fotografie en wil zoveel mogelijk landen in de wereld bezoeken. De blogs die hij voor VCK Cruises schreef zijn nog steeds gepubliceerd op onze website.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het 88 pagina's tellende inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's, tips én reizen van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine