020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Twee jaar terug in de tijd: 30 november 2018

Het is 30 november 2018 als de gloednieuwe Nieuw Statendam van Holland America Line haar geboorteplaats, de Fincantieri werf in Marghera, Italië, verlaat. Een paar uur later glijdt het cruiseschip bij het licht van de ondergaande zon door het Canal Grande op weg naar naar de cruiseterminal van Venetië.

Als 's avonds aan boord de laatste hand wordt gelegd aan de kleine details wandelen wij door de verlaten binnenstad van Venetië. Wat een eer om morgen als eerste passagiers aan boord te mogen gaan voor een korte cruise naar Rome waar haar officiële maidentrip zal beginnen. De verwachtingen zijn hoog gespannen... Lees ons reisverslag.

Holland America Line cruiseschip Nieuw Statendam in Venetie

Holland America Line cruiseschip Nieuw Statendam in Venetie

Holland America Line cruiseschip Nieuw Statendam in Venetie30 november 2018: Nieuw Statendam van Holland America Line vaart Venetië binnen. Foto's © VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder