020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Een jaar terug in de tijd: kennismaking met Regent's Seven Seas Splendor

Vandaag precies een jaar geleden vlogen we naar Rome en stapten we in de haven van Civitavecchia aan boord van de Seven Seas Splendor, het nieuwe vlaggenschip van Regent Seven Seas Cruises. Niets wees er die dag op dat het voorlopig ons laatste bezoek aan een cruiseschip zou worden.

cruiseschip seven seas splendor van regent seven seas cruisesWe passeren de Alpen op weg naar Rome. Foto © VCK Cruises

cruiseschip seven seas splendor van regent seven seas cruisesPrachtig zicht op Rome. Foto © VCK Cruises

Vanaf Schiphol vliegen we met KLM naar Rome waar we opgewacht worden door vertegenwoordigers van Regent Seven Seas Cruises en naar een gereedstaande bus gewezen worden. In volle vaart gaat het richting Civitavecchia. Daar is ze: de Seven Seas Splendor. De verwachtingen zijn hoog gespannen!

cruiseschip seven seas splendor van regent seven seas cruisesEerste zicht op de Seven Seas Splendor in Civitavecchia. Foto © VCK Cruises

cruiseschip seven seas splendor van regent seven seas cruisesWelkom aan boord van de Seven Seas Splendor! Foto © VCK Cruises

Die hoge verwachtingen worden direct overtroffen als we aan boord stappen en welkom worden geheten met een glas champagne. Door wat ogenschijnlijk simpele aanpassingen heeft het atrium van de Seven Seas Splendor een heel ander karakter gekregen dan die op het zusterschip Seven Seas Explorer. Op het gloednieuwe schip merken we overal verbeteringen en aanpassingen; het mag duidelijk zijn dat Regent Seven Seas Cruises continue blijft streven naar perfectie. Een grotere koffiebar met een mooi buitenterras, een andere ingang voor het Aziatische restaurant, een grotere observatielounge en nog veel meer. Andere kleuren, andere kunstvoorwerpen maar een herkenbare oh zo gastvrije bemanning.

cruiseschip seven seas splendor van regent seven seas cruises

cruiseschip seven seas splendor van regent seven seas cruisesMenu van het Pacific Rim Aziatisch restaurant op de Seven Seas Splendor van Regent Seven Seas Cruises. Foto © VCK Cruises

Die avond worden we uitgenodigd in Pacific Rim, het Aziatische restaurant van de Seven Seas Splendor. Op het enorme kunstwerk bij de ingang na is dit restaurant identiek aan die op de Seven Seas Explorer; daar was perfectie immers al bereikt. We smullen van dim sum, kreeft, tonijn en zeebaars. Het is overheerlijk.

Vier februari 2020; we zullen ons die dag nog lang heugen. Niet lang nadat we terug zijn op het kantoor van VCK Cruises worden de eerste Nederlanders besmet met het Corona virus en komt de hele cruisevloot tot stilstand. Nu, exact een jaar later, ligt de Seven Seas Splendor weer in Civitavecchia waar het schip geduldig wacht tot het moment dat ze de hooggespannen verwachtingen van haar gasten weer kan overtreffen. Net zoals ze dat in 2020 bij ons deed.

Het volledige verslag van onze kennismaking met de Seven Seas Splendor vindt u hier.

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder