020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Holland America Line benoemt kapitein voor nieuwe cruiseschip Rotterdam

We kijken er allemaal naar uit: het zevende cruiseschip van Holland America Line met de naam Rotterdam komt in de zomer in de vaart. Kapitein Werner Timmers heeft de eer om het gloednieuwe cruiseschip naar Nederland te brengen.

cruiseschip rotterdam van holland america lineKaptein Werner Timmers. Foto © Holland America Line

Werner Timmers werkt al bijna 40 jaar voor Holland America Line. In 1984 kwam hij als stagiair in dienst en werd in 1996 benoemd tot kapitein; meest recent aan boord van de Koningsdam. Kapitein Timmers zal in de komende maanden op de Fincantieri bouwwerf toewerken naar de oplevering die naar verwachting in augustus plaats zal vinden. Werner Timmers groeide op in Roosendaal en behaalde zijn diploma's aan de Nautische Academie in Vlissingen. Als hij niet aan boord van de Holland America Line schepen werkt is kapitein Timmers te vinden in Mount Dora, Florida waar hij samen met zijn vrouw en twee kinderen woont.

cruiseschip rotterdam van holland america lineDe Rotterdam op de Fincantieri bouwwerf in Italië. Foto © Holland America Line

De zevende Rotterdam is een zusterschip van de Koningsdam en Nieuw Statendam. Ze meet 99.500 ton en heeft een capaciteit voor 2.668 gasten. De Rotterdam zal haar eerste zomerseizoen in Noord-Europa doorbrengen met cruises vanuit Amsterdam zodra er weer mogelijkheden zijn om cruisereizen te kunnen aanbieden.

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder