020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Ilze Juffermans

Ilze heeft een rijke cruise-ervaring. Zo voer ze meer dan 2 jaar aan boord van cruiseschepen, waarbij ze het tot Marine Operations Assistant schopte. Van 2018 tot 2020 was Ilze onderdeel van het VCK Cruises team, om daarna haar droom achterna te gaan in een hele andere branche. 


Canada met Rocky Mountaineer: natuur en luxe in het kwadraat

Canada met Rocky Mountaineer: natuur en luxe in het kwadraat

VCK Cruise Expert Ilze Juffermans vloog naar Canada om een groepsreis te begeleiden met de Rocky Mountaineer trein dwars door West-Canada. De combinatie van luxe Rocky Mountaineer en een cruise naar Alaska is al jaren een van VCK's meest populaire Cruise & Ontdek reizen. Ilze schreef een verslag over haar ervaringen.

Lees meer

Reisverslag: dwars door Australië van Perth naar Sydney met de luxe Indian Pacific trein

Reisverslag: dwars door Australië van Perth naar Sydney met de luxe Indian Pacific trein

Ilze Juffermans begeleidde in november 2019 een groepsreis van VCK Cruises naar Australië en Nieuw-Zeeland. Voordat onze klanten in Sydney inscheepten aan boord van een cruiseschip van Princess Cruises voor een prachtige cruise naar Nieuw-Zeeland maakten ze een onvergetelijke 4-daagse treinreis dwars door Australië met de beroemde Indian Pacific. Ilze doet verslag.

Lees meer

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine