020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Oceania Cruises: single hutten en nieuwe excursieprogramma's

Mooie ontwikkelingen bij Oceania Cruises! De rederij introduceert op haar "R" klasse schepen nieuwe, aantrekkelijk geprijsde 1-persoonshutten en lanceert twee nieuwe excursieprogramma's.

oceania cruises r klasse single hutBuitenhut (beperkt zicht) voor singles op de Regatta, Insignia, Nautica en Sirena - Foto © Oceania Cruises

Oceania Cr H

Met de introductie van de nieuwe Vista in 2023 kunnen alleenreizenden specifieke 1-persoons hutten boeken. Het succes van deze nieuwe hutcategorie bleek zo groot dat Oceania Cruises bekend maakt dat er nu ook 1-persoons hutten op haar intieme "R" klasse schepen aangeboden gaan worden. Een aantal buitenhutten (beperkt zicht) in categorie E op dek 6 worden daar voor gebruikt, met een tarief dat aanzienlijk lager ligt dan 1-persoons gebruik van tweepersoons hutten in de overige categorieën. De nieuwe 1-persoons buitenhutten zijn beschikbaar vanaf 25 september op de Regatta, vanaf 26 september op de Nautica en vanaf 1 oktober 2022 op de Insignia en Sirena.

oceania cruises r klasse single hutPlattegrond van de buitenhut voor singles op de R-klasse schepen - Foto © Oceania Cruises

Nieuwe excursieprogramma's

duurzame excursies bij oceania cruisesNieuwe excursieprogramma's bij Oceania Cruises - Foto © Oceania Cruises

Oceania Cruises introduceert meer dan 150 "Go Green" excursies waarbij gasten kennis kunnen maken met de lokale bevolking en bedrijven om zo te leren hoe er op de bestemmingen gewerkt wordt aan duurzaamheid. Daarnaast biedt de rederij ook 10 "Beyond Blueprints" tours aan met een bijzonder kijkje achter de schermen van 's werelds meest iconische bouwwerken.

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Aanbiedingen en routes kunnen altijd wijzigen; we geven u graag meer informatie.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine