020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Nieuw van Ponant: luxe cruises op een ijsbreker

Als er één rederij is die vernieuwend genoemd kan worden dan is dit het Franse Ponant. Hun vloot van hypermoderne boutique expeditieschepen is toonaangevend in Groenland en Antarctica. En in 2021 komt daar een unieke ijsbreker bij! 

ponant ijsbreker naar antarctica en groenland

De nieuwe ijsbreker van Ponant belooft een sensationeel schip te worden. Allereerst door de bestemmingen die het kan bereiken: de geografische Noordpool en de Noordoost kust van Groenland. Met dit schip wordt het mogelijk om de meest afgelegen plaatsen op aarde in luxe te ontdekken. 

Om aan de meest strenge milieu eisen zal de hybride electrische ijsbreker van Ponant op LNG gas varen en zal het schip in de elektrische modus 0% uitstoot hebben. De ijsbreker is vanzelfsprekend ontworpen om te kunnen varen in extreme ijscondities, maar haar gasten zullen aan comfort niets te kort komen.

ponant ijsbreker cruises naar antarctica en groenland

Het 140 meter lange schip biedt plaats aan 270 passagiers en 187 bemanningsleden en zal onder Franse vlag gaan varen. De hutten en suites beschikken over een balkon en naast drie restaurants zal de Ponant ijsbreker ook een spa & wellness centrum herbergen. 16 Zodiacs, 2 helicopters en een zeer ervaren expeditie team zorgen ervoor dat u een werkelijk onvergetelijke ervaring zult hebben. 

Ponant is een Franse rederij, met kleinschalige schepen. 'Small is beautiful' is de leus van deze rederij, die haar gasten een zeer persoonlijke service biedt. Ponant is dan ook een uitstekende keuze voor de cruiseganger die een intieme vakantie wenst, weg van het massatoerisme. Ponant is tevens een uitstekende keuze voor onvergetelijke expeditiereizen, naar bijvoorbeeld Antarctica. Klik hier voor al onze reizen met Ponant of bel ons op 020-6800878 voor een aanbod op maat.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het 88 pagina's tellende inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's, tips én reizen van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine