020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Nieuwe "Sea You Soon" aanbiedingen van Holland America Line

Op 10 december zal Holland America Line een nieuwe promotie lanceren die een aantal zeer aantrekkelijke voordelen oplevert. Zo is het Signature drankenpakket inbegrepen en krijgen passagiers 10% korting op landexcursies. Daarnaast biedt de rederij hut upgrades aan en een diner in een van de specialiteitenrestaurants aan boord.

Boekt u voor 5 januari 2021 dan worden ook de fooien door Holland America Line betaald. De aanbieding is geldig op heel veel cruises met vertrek vanaf de zomer 2021. Natuurlijk gelden er ook wat beperkende voorwaarden bij deze aanbieding; vraag er ons gerust naar.

tamarind aziatisch restaurant nieuw statendam holland america lineTamarind Aziatisch restaurant op de Nieuw Statendam van Holland America Line. Foto © VCK Cruises

pinnacle grill specialiteitenrestaurant nieuw statendam holland america linePinnacle Grill specialiteitenrestaurant op de Nieuw Statendam van Holland America Line. Foto © VCK Cruises

Bij VCK Cruises bent u aan het juiste adres voor de mooiste cruises, altijd tegen het scherpste tarief. Bel ons op 020-6800878 voor persoonlijk advies of mail ons.

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Tenzij anders vermeld: alle foto's © VCK Cruises.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine