020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Norwegian Cruise Line presenteert 2023 cruiseprogramma

"Beter te vroeg dan te laat" zullen de mensen bij Norwegian Cruise Line gedacht hebben, want als een van de eerste cruisemaatschappijen werd woensdag het zomerprogramma voor 2023 gepresenteerd.

Maar liefst 4 Norwegian schepen zullen de zomer van 2023 doorbrengen in de Middellandse Zee. Nieuwe havens zijn Nessebur in Bulgarije, Bodrum in Turkije en het Griekse eiland Paros. De Norwegian Getaway zal vanuit Kopenhagen cruises gaan uitvoeren in de Oostzee waarbij het schip 36 uur in Sint-Petersburg zal blijven. Naast cruises in Europa biedt Norwegian Cruise Line in de zomer van 2022 ook reizen aan naar Bermuda, Alaska, de Caraïbische Zee, de Oostkust van Canada en de Bahamas.

Norwegian Bliss cruiseschip in Ketchikan AlaskaNorwegian Bliss van Norwegian Cruise Line in Ketchikan, Alaska. Foto © VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine