020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Oceania Cruises introduceert haar nieuwe schip "Vista"

Vorige week maakte Oceania Cruises bekend dat hun nieuw te bouwen cruiseschip de naam "Vista" zal krijgen. Er werden nog niet veel details over de nieuwe "Vista" en haar nog naamloze zusterschip vrijgegeven maar dit is wat we nu weten.

Oceania Cruises heeft er voor gekozen om twee nieuwe schepen te laten bouwen die qua afmetingen en capaciteit identiek zijn aan de populaire Marina en Riviera. Dat betekent dat de Vista met een bruto tonnage van 67.000 plaats zal bieden aan 1200 passagiers en 850 bemanningsleden. De eerste impressies van het nieuwe schip laten dan ook een kopie van Marina en Riviera zien. Het enige verschil lijkt een iets andere schoorsteen te zijn.

cruiseschip vista van oceania cruisesImpressie van de Grand Dining Room aan boord van de Vista van Oceania Cruises. Impressie © Oceania Cruises

De nieuwe Vista zal begin 2023 opgeleverd worden door het Italiaanse Fincantieri. Het nog naamloze zusterschip zal in 2025 volgen. In het persbericht licht Oceania Cruises een tipje van de sluier op over het interieur van Vista. De Grand Dining Room wordt bijna twee dekken hoog en is een hommage aan het Parijs ten tijde van de "Belle Epoque". De rederij belooft in mei meer informatie te geven over de Vista en kondigt vast aan dat er ook op het nieuwe schip ruimte gemaakt wordt voor nieuwe culinaire belevenissen. Hou dit blog dus in de gaten voor het laatste nieuws over Vista.

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine