020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Regent introduceert haar nieuwe cruiseschip Seven Seas Grandeur

Regent Seven Seas Cruises heeft de naam bekend gemaakt van haar nieuwste schip, het zesde ultra-luxe schip in de vloot. De Seven Seas Grandeur komt eind 2023 in dienst en is een zusterschip van de extreem populaire Seven Seas Explorer en Seven Seas Splendor.

cruiseschip seven seas grandeur van regent seven seas cruisesImpressie van de Seven Seas Grandeur van Regent Seven Seas Cruises. Afbeelding © Regent Seven Seas Cruises

Laat het aan Regent Seven Seas Cruises over om weer een verrassingselement toe te voegen aan het nieuwe schip. De eerste impressies van het Compass Rose Restaurant op de Seven Seas Grandeur laten dan ook een volledig nieuw en verrassend ontwerp zien. Het ontwerpbureau Studio DADO in Miami kreeg de opdracht om een restaurant te ontwerpen dat een feest voor de ogen moest worden. Afgaand aan de impressies is dat gelukt. De ingang wordt opgesierd door een waterval die over een glazen wand stroomt. Binnen in het restaurant lijkt het alsof gasten zich in een sprookjesbos wanen. Een grote muurschildering doet de ruimte eindeloos lijken.

cruiseschip seven seas grandeur van regent seven seas cruises

cruiseschip seven seas grandeur van regent seven seas cruises

cruiseschip seven seas grandeur van regent seven seas cruises

cruiseschip seven seas grandeur van regent seven seas cruisesImpressies van het Compass Rose Restaurant op de Seven Seas Grandeur van Regent Seven Seas Cruises. Afbeeldingen © Regent Seven Seas Cruises

De Seven Seas Grandeur zal plaats bieden aan 750 gasten en met een tonnage van 55.254 behoort ze samen met haar zusters Seven Seas Explorer en Seven Seas Splendor tot de ruimste schepen in haar klasse. Meer details over de inrichting en de cruiseroutes worden later bekendgemaakt. De eerste cruises met vertrek in 2023 zullen te reserveren zijn vanaf 22 september 2021. Hou onze website in de gaten!

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder