020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Regent Seven Seas Cruises kondigt wereldcruise 2024 aan

Een cruise van 133 dagen naar vier continenten, 31 landen en 66 aanloophavens? Wie droomt er niet van. Voor maximaal 700 gelukkigen wordt deze droom in januari 2024 werkelijkheid als ze aan boord stappen van het luxe cruiseschip Seven Seas Mariner.

cruiseschip seven seas mariner van regent seven seas cruisesDe Seven Seas Mariner van Regent Seven Seas Cruises. Foto © VCK Cruises

Met de nodige trots kondigde Regent Seven Seas deze week haar wereldcruise aan. Dit keer niet met de intieme Seven Seas Navigator maar met de aanzienlijk ruimere Seven Seas Mariner. Op dit schip van 48.000 ton verblijven alle 700 gasten in luxe suites met balkon. Laat het aan de 445 bemanningsleden over om er voor te zorgen dat alle passagiers de cruise van hun leven maken.

cruiseschip seven seas mariner van regent seven seas cruisesDe Seven Seas Mariner van Regent Seven Seas Cruises. Foto © VCK Cruises

Er zijn meer wereldcruises maar deze 133-daagse is heel bijzonder. Want niet alleen zijn drankjes, wasservice en fooien aan boord inbegrepen; ook voor landexcursies betaalt u niets extra. Op de volledige wereldcruise heeft u de keuze uit maar liefst 442 inbegrepen excursies. Daarnaast organiseert Regent Seven Seas Cruises ook bijzondere evenementen vóór en tijdens de cruise.

cruiseschip seven seas mariner van regent seven seas cruisesZwembad op de Seven Seas Mariner van Regent Seven Seas Cruises. Foto © VCK Cruises

Waarschijnlijk het meest belangrijke onderdeel van elke wereldcruise is de route. Deze reis met de Seven Seas Mariner begint in Miami op 6 januari 2024. Na de Caraïbische Zee en de doorvaart van het Panamakanaal reist u noordelijk naar Costa Rica, Nicaragua en Guatemala. Vanuit San Francisco vaart uw schip naar Hawaii en Frans-Polynesië om vervolgens via Fiji en Samoa in Nieuw-Zeeland aan te komen. Hier heeft u de tijd om het Noordereiland goed te leren kennen voordat de reis voortgezet wordt naar Sydney, Brisbane, Cairns en het Barriererif.

luiaard in cartagena colombiaLuiaard in een park in Cartagena, Colombia. Foto © VCK Cruises

kabeltram in wellington nieuw-zeelandWellington, Nieuw-Zeeland. Foto © VCK Cruises

Via Komodo, Bali, Surabaya en Semarang in Indonesië vaart de Seven Seas Mariner verder naar Singapore, Maleisië, Thailand en Myanmar waarbij een bezoek aan de hoofdstad Yangon een van de hoogtepunten is. Maar liefst vier aanloophavens in India staan op het vaarschema, waaronder twee dagen in Mumbai. Oman en de Emiraten zijn een voorbode van een passage van het Suezkanaal. Na een uitgebreid bezoek aan de havens rond de Middellandse Zee keert het schip via de Azoren en Bermuda terug naar Miami waar het op 17 mei 2024 aankomt.

De verkoop van deze fantastische droomreis gaat volgende week van start. Prijzen voor de volledige 133-daagse cruise beginnen bij € 59.999,- per persoon. Meer weten? Bel ons voor alle informatie: 020-6800878.

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine