020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Royal Caribbean kondigt zomercruises aan vanuit Israel

Alle ogen in de cruisewereld waren dit weekend gericht op Royal Caribbean International. Zaterdag in alle vroegte vertrok hun nieuwste schip Odyssey of the Seas van de Meyer werf in Papenburg waar het grotendeels overdekt werd gebouwd.

cruiseschip odyssey of the seas van royal caribbean internationalDe Odyssey of the Seas tijdens de passage van de Eems op zaterdag 27 februari. Foto © Meyer Werft

Tergend langzaam begon het enorme 347 meter lange schip zaterdag aan haar eerste reis, achteruit over de smalle rivier Eems. Ter hoogte van de Duitse stad Emden draaide de Odyssey of the Seas op eigen kracht en zette koers naar Nederlandse wateren. In Eemshaven zal de laatste hand gelegd worden aan het 169.000 ton grote schip. Ook zullen er technische proefvaarten gemaakt worden op de Noordzee. De Odyssey of the Seas is het vijfde schip in de "Quantum" klasse en biedt plaats aan 4.284 passagiers en 1.551 bemanningsleden.

Royal Caribbean International bleek een grote verrassing in petto te hebben voor haar nieuwste schip. Zoals vandaag bekend geworden is zal Odyssey of the Seas vanaf mei een serie zomercruises gaan uitvoeren vanuit Haifa, Israel. Deze cruises zullen alleen te boeken zijn voor inwoners van Israel. Het land leidt de race van COVID-19 vaccinaties en volgens de Israelische autoriteiten willen toerisme snel opstarten. Naar verwachting zal de Odyssey of the Seas cruise van 3 tot 8 dagen uitvoeren naar Rhodos, Santorini, Mykonos, Athene in Griekenland en Limassol op Cyprus.

Specifieke details over de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen volgen nog maar op deze zomercruises van Odyssey of the Seas zullen zowel bemanningsleden als passagiers ouder dan 16 jaar ingeënt moeten zijn tegen COVID-19. Het cruiseprogramma is vanaf 9 maart te boeken, uitsluitend in Israel.

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine