020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Scenic Eclipse: luxe expeditiecruises op een gloednieuw megajacht

Begin augustus komt het nieuwe megajacht Scenic Eclipse van de Australische rederij Scenic in de vaart. De bouwperiode zorgde voor wat hoofdbrekens, want de Kroatische werf raakte in financiële problemen. Een overname zorgde voor de nodige garanties en met enige vertraging kan de Scenic Eclipse dan ook beginnen aan haar lang verwachte -en geheel volgeboekte- eerste seizoen.

scenic eclipse luxe expedities en cruises met modern megajacht

Scenic is geen nieuwkomer in de cruisewereld; al meer dan dertig jaar zijn ze een belangrijke speler op de Australische vakantiemarkt. In eerste instantie met busreizen door Australië, later met begeleide reizen over de hele wereld. In 2008 liet de rederij haar eerste rivierschip bouwen en op dit moment varen er meer dan 20 luxe schepen over waterwegen in Frankrijk, Portugal, Duitsland, Oostenrijk en Rusland.

scenic eclipse luxe expedities en cruises met modern megajacht

Cruises op de wereldzeeën was een logische volgende stap en Scenic Eclipse belooft de hoog gespannen verwachtingen te overtreffen. Want dit is geen gewoon cruiseschip. Scenic Eclipse ziet er van buiten én van binnen uit als een megajacht. Luxe krijgt hier nieuwe betekenis. Dat ziet u in de ruime suites die allemaal over een balkon beschikken. Dat merkt u in een van de zes restaurants, de zeer ervaren expeditieleden en de sfeer aan boord.

scenic eclipse luxe expedities en cruises met modern megajacht

Ultra all-inclusive

Zoals het een expeditiejacht betaamt is praktisch alles aan boord inbegrepen bij de reissom. U verblijft in een ruimte balkon suite en al uw drankjes en maaltijden zijn inbegrepen. Ook voor Wi-Fi (waar beschikbaar) en fooien betaalt u niets extra’s. Maar waar Scenic echt het verschil maakt is in de beleving van de bestemming. Op elke cruise is een verkenningsteam aan boord dat lezingen verzorgt en in iedere haven een selectie van landprogramma’s aanbiedt in samenwerking met lokale gidsen en regionale specialisten. U kunt zo actief zijn als u zelf wilt.

scenic eclipse luxe expedities en cruises met modern megajacht

Luxe suites

Alle 114 suites op de Scenic Eclipse zijn voorzien van een eigen balkon, een king-size “Scenic Slumber” bed, een aparte zithoek en een ruime badkamer met douche. Maar er is meer: elke gast aan boord heeft de beschikking over butler service en in elke suite vindt u een minibar met Illy koffie en speciale theesoorten die dagelijks bijgevuld worden. Een HD entertainment systeem met BOSE boxen maakt uw verblijf compleet.

scenic eclipse luxe expedities en cruises met modern megajacht

Boekt u een Spa Suite, Panorama Suite of Penthouse Suite dan kunt u rekenen op nog meer extra’s zoals gratis wasservice en spa behandelingen. Ronduit indrukwekkend is de Owner’s Penthouse Suite voor op dek 9 met een terras van 60 vierkante meter inclusief Jacuzzi.

scenic eclipse luxe expedities en cruises met modern megajacht

Culinair genieten in zes restaurants

Scenic Eclipse zal u op culinair gebied verrassen. Geen ander schip van deze grootte biedt zo veel restaurants. Zo kunt u in het hoofdrestaurant Elements terecht voor Italiaanse gerechten, steaks en vis. Koko’s serveert Aziatische maaltijden, met een aparte sushibar en een teppanyaki. Liefhebbers van de Franse keuken zijn te vinden in Lumière, terwijl u in de Azure Bar & Café en de Yacht Club terecht kunt voor een ontspannen hapje en drankje. Natuurlijk kunt u rekenen op 24-uurs room service in uw suite en is er een eigen kookschool aan boord. Eten in de specialiteitenrestaurants kost u niets extra’s, net zoals de drankjes aan boord (met uitzondering van een klein aantal zeer exclusieve wijnen, champagnes en sterke dranken).

scenic eclipse luxe expedities en cruises met modern megajacht

scenic eclipse luxe expedities en cruises met modern megajacht

Wellness op zee

Scenic Eclipse beschikt over een Spa Sanctuary van maar liefst 550 vierkante meter met sauna’s, stoomkamers en thermale lounges met koude en warme douches. Er is een yoga en pilates studio, een fitnessruimte met alle toestellen. Daarnaast beschikt het schip over binnen- en buitenbaden en kunt u tegen een toeslag een ontspannen massage of hydrotherapie behandeling boeken.

scenic eclipse luxe expedities en cruises met modern megajacht

scenic eclipse luxe expedities en cruises met modern megajacht

Unieke landprogramma's

Scenic biedt op elke bestemming een groot aantal landprogramma’s aan waarbij getracht wordt om u een kijkje achter de schermen te geven. Denk aan een bezoek aan de Koninklijke Andalusische school voor ruitersport in Jerez, Spanje. Of een privé optreden in de elegante Salle Garnier in de Opéra van Monte Carlo. Ontdek de schatten in het Peterhof Paleis in St. Petersburg of relax in de Blue Lagoon in IJsland. Met de hoogste ijsklasse PC6 is de Scenic Eclipse bij uitstekt geschikt voor het ontdekken van de poolgebieden. Met een vloot van zodiacs en kayaks verkent u hier een wereld die nog weinigen hebben ontdekt.

Wij vertellen u graag meer over Scenic Eclipse en haar unieke routes. Bel VCK Cruises op 020-6800878 voor persoonlijk advies of mail ons.

Over de auteur

Amber Misdorp

Amber Misdorp

Amber Misdorp is Product Manager bij VCK Cruises.
Noem een schip en een datum in de verre toekomst en Amber kan vertellen waar de cruise begint, hoe lang hij duurt en welke excursies er te maken zijn. Kan bijzonder enthousiast raken van cruises met buitennissige vaarschema's.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder