020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Scheepsbezoek: Crystal Symphony

Op 9 augustus was VCK Cruises in de gelegenheid om even aan boord te gaan van de Crystal Symphony tijdens het tweedaagse bezoek van het schip aan Amsterdam.

Crystal Symphony interieurfoto's
Crystal Symphony in het Noordzeekanaal

Crystal Symphony zag er weer piekfijn uit. We blijven onder de indruk van het ruime atrium dat het sociale hart van het schip is. Hier vind u de hele leuke Crystal Cove bar die het grootste deel van de dag geopend is. Eén dek hoger is The Bistro, waar 's ochtends de lekkerste cappuccino's geserveerd worden en waar u 's middags terecht kunt voor een glas wijn met tapas. Allemaal inbegrepen bij de reissom, want Crystal Cruises hanteert het "all-inclusive" principe waarbij u niet hoeft af te rekenen voor uw drankjes.

Crystal Symphony interieurfoto's
Crystal Symphony atrium
Crystal Symphony interieurfoto's
Crystal Symphony atrium
Heerlijk eten kunt u in de Crystal Dining Room, het hoofdrestaurant van de Crystal Symphony. Maar iedereen praat terecht over Prego en Silk Road, de twee fantastische specialiteitenrestaurants. In oktober, als de Crystal Symphony verbouwd wordt, komen daar een churrascaria en een exclusief Chinees restaurant bij.
Crystal Symphony interieurfoto's
Crystal Symphony Silk Road specialiteitenrestaurant - vanaf oktober heet dit restaurant Umi Uma
Crystal Symphony interieurfoto's
Crystal Symphony Lido Cafe - wordt in oktober omgedoopt tot Marketplace
Crystal Symphony interieurfoto's
Crystal Symphony Trident Bar - hier komt vanaf oktober het specialiteitenrestaurant Silk
Crystal Symphony interieurfoto's
Crystal Symphony Palm Court
Crystal Symphony interieurfoto's
Crystal Symphony Promenadedek
Crystal Symphony interieurfoto's
Crystal Symphony Crystal Casino
Crystal Symphony interieurfoto's
Crystal Symphony zonnedek
Maar de grootste verandering tijdens de dokbeurt vindt plaats op dek 9, waar een aantal balkonhutten worden samengevoegd tot suites. Die nieuwe 40 Seabreeze Penthouses zullen de passagierscapaciteit van Crystal Symphony reduceren tot 848. Met een tonnage van 51.000 wordt Crystal Symphony daarmee een van de ruimste cruiseschepen ter wereld.
Crystal Symphony interieurfoto's
Uitzicht op Amsterdam vanaf de Crystal Symphony

Crystal Cruises biedt luxe reizen aan naar unieke bestemmingen over de hele wereld op prachtige schepen van verschillende formaten. Van riviercruises tot wereldcruises: maaltijden, drankjes en fooien zijn altijd inbegrepen. Op sommige reizen zijn ook landexcursies bij de reissom inbegrepen.  
Bij VCK Cruises kunt u terecht voor alle reizen van Crystal Cruises, altijd tegen het scherpste tarief. Bel ons op 020-6800878 voor persoonlijk advies, mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of klik hier voor onze unieke speciale aanbiedingen van Crystal Cruises
Foto's © VCK Cruises

Over de auteur

Bart de Boer

Bart de Boer

Bart is de General Manager van VCK Cruises en tevens een groot cruisefanaat. Sinds zijn jeugd vaart Bart tijdens vakanties de wereld over, wat hem een encyclopedische kennis van de cruisewereld heeft opgeleverd.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het nieuwe 88 pagina's tellende inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's, tips én reizen van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine