020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Seabourn kondigt de naam aan van nieuw luxe expeditieschip

Dat luxe expeditiecruises "hot" zijn bewijst Seabourn. In maart 2022 neemt de rederij de Seabourn Venture in de vaart, Seabourn's eerste expeditieschip. Een jaar later is alweer de beurt aan een zusterschip. Op 27 september maakte Seabourn de naam én routes bekend van dat nieuwe schip.

cruiseschip seabourn pursuit van seabournImpressie van de Seabourn Pursuit van Seabourn. Afbeelding © Seabourn

Seabourn Pursuit wordt in februari 2023 opgeleverd en zal als eerste koers zetten naar IJsland voor een expeditiereis langs de kust van Groenland en IJsland. In voorjaar en zomer van 2023 kunt u de Seabourn Pursuit zien in de wateren rond Noorwegen, Groenland en IJsland totdat het schip in augustus een Noordwest Passage maakt van Groenland naar Alaska. Op alle cruises van de Seabourn Venture en Seabourn Pursuit reist een professioneel expeditieteam mee en worden plaatsen bezocht die voor een regulier cruiseschip niet toegankelijk zijn. Onder leiding van experts worden zodiac expedities gemaakt; gasten kunnen kayakken en het is op sommige cruises zelfs mogelijk om een tochtje te maken met een onderzeeër. Aan comfort ontbreekt het de gasten van de Seabourn Pursuit en Seabourn Venture niet. Alle ruime suites beschikken over balkons en maaltijden, service en ambiance zijn van het vertrouwde Seabourn niveau.

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine