020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

Seabourn kookdemonstratie: Risotto met kreeft

Seabourn staat bekend om de interessante lezingen en workshops die aan boord gegeven worden. Wij bezochten een kookdemonstratie op de Seabourn Quest van Executive Chef Andreas Lang.

Hij liet ons zien hoe je een overheerlijke Risotto met kreeft dient te bereiden. Executive Pastry Chef Romualdo Rebello leerde ons om een perfecte chocolademousse met Bailey’s te maken.

Bekijk hier het recept 

Over de auteur

Jelger van Weydom

Jelger van Weydom was vanaf eind 2008 ruim 9 jaar lang Marketing Coördinator bij VCK Cruises. Hij heeft een passie voor reizen en fotografie en wil zoveel mogelijk landen in de wereld bezoeken. De blogs die hij voor VCK Cruises schreef zijn nog steeds gepubliceerd op onze website.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het 88 pagina's tellende inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's, tips én reizen van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine