020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Silver Moon overgedragen aan Silversea Cruises

Op vrijdag 30 oktober kreeg Silversea Cruises officieel de sleutel van de nieuwe Silver Moon. Op de Fincantieri bouwwerf in Ancona, Italië werd het schip in een virtuele ceremonie overgedragen. Silver Moon is een zusterschip van de Silver Muse, is 217 meter lang en biedt plaats aan 596 passagiers en 411 bemanningsleden.

Ruimte genoeg dus; het is niet verwonderlijk dat alle gasten de beschikking hebben over een ruime suite. Nieuw op de Silver Moon is het S.A.L.T. (Sea And Land Taste) programma. Met lezingen, excursies, workshops, een testkeuken, een bar en restaurant met menu's die aangepast worden aan de bezochte bestemmingen krijgt een cruise op de Silver Moon opeens veel meer culinaire diepgang. Komende zomer zal Silver Moon ingezet worden in de Middellandse Zee.

nieuw cruiseschip Silver Moon Silversea CruisesSilver Moon van Silversea Cruises bij de Fincantieri werf in Ancona, Italië. Foto © Silversea Cruises

S.A.L.T. bar op cruiseschip Silver Moon van Silversea CruisesImpressie van de S.A.L.T. Bar op de Silver Moon. © Silversea Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder