020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Silversea Cruises kondigt zomercruises aan naar Alaska en IJsland

Steeds meer cruisemaatschappijen kondigen nieuwe cruise initiatieven aan, steeds gebaseerd op de actuele situatie. Vandaag is het de beurt aan Silversea Cruises die nieuwe zomercruises introduceert naar Alaska en IJsland.

cruiseschip Silver Muse van Silversea CruisesSilver Muse van Silversea Cruises. Foto © Silversea Cruises

Vooral het Amerikaanse cruisepubliek zal blij zijn met de 11- en 12-daagse Alaska reizen vanuit Seattle aan boord van de luxe Silver Muse. De eerste cruise zal plaatsvinden op 29 juli en hiermee wordt Silversea Cruises de eerste vijfsterren rederij die opstart in Alaska. Gasten aan boord van deze cruises kunnen zowel de Mendenhall Glacier als de Sawyer Glacier zien. Aanloophavens zijn Ketchikan, Juneau, Wrangell, Skagway en Sitka. Een aantal rederijen gingen Silversea Cruises al voor nadat President Biden een wetsvoorstel tekende waarmee het mogelijk wordt om Alaska cruises te maken zonder de verplichting om een Canadese haven aan te lopen.

Alaska cruises met Silversea CruisesNaar Alaska met Silversea Cruises. Foto © Silversea Cruises

Naast Alaska cruises zal Silversea Cruises ook cruises rond IJsland aanbieden deze zomer. De Silver Shadow wordt vanaf 30 juli ingezet op drie 11-daagse cruises met meerdere aanloophavens in IJsland. U vliegt naar Reykjavik waar u inscheept op de all-inclusive Silver Shadow. Aan boord verblijft u in een luxe suite en zijn uw drankjes, fooien én geselecteerde landexcursies inbegrepen. Vanuit de hoofdstad van IJsland omcirckelt u met uw luxe vijfsterren schip heel IJsland en bezoekt u een aantal fascinerende plaatsen. Van de majestueuze fjorden van Akureyri tot het eiland Heimaey waar u met een beetje geluk vogels en walvissen kunt spotten. In elke haven organiseert Silversea Cruises een excursie die inbegrepen bij de reissom is.

cruiseschip Silver Muse van Silversea CruisesSilver Muse van Silversea Cruises. Foto © Silversea Cruises

De rederij stelt een aantal voorwaarden aan de deelname aan deze cruises. Vraag ons naar meer informatie.

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine