020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Silversea Cruises vanaf 2022 inclusief landexcursies

Bij de lancering van het 2022/2023 programma kwam Silversea Cruises met groot nieuws. Vanaf 2022 biedt Silversea Cruises haar gasten een excursie aan in praktisch iedere haven. Op deze manier is het verschil tussen reguliere cruises en expeditiecruises van Silversea nu verleden tijd.

De 10 luxe schepen van Silversea Cruises maken in 2022/2023 maar liefst 315 reizen naar 669 bestemmingen in 114 landen. Het cruiseprogramma wordt als eerste gepresenteerd aan de Venetian Society leden van de rederij; de algemene verkoop begint op 10 december.

Silver Whisper van Silversea Cruises in het NoordzeekanaalSilver Whisper van Silversea Cruises in het Noordzeekanaal in 2013. Foto © VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder