020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Silversea Cruises verwelkomt de nieuwe Silver Dawn in haar vloot

Silversea Cruises lijkt niet te stoppen. Deze luxe cruisemaatschappij is bezig met een ongeëvenaarde uitbreiding van haar vloot. Vorige week nam zij haar 10e schip in de vaart: de gloednieuwe Silver Dawn.

cruiseschip silver dawn van silversea cruisesDe nieuwe Silver Dawn van Silversea Cruises - Foto © Silversea Cruises

Op 31 maart kwamen genodigden en directieleden van de Royal Caribbean Group, Silversea Cruises en bouwwerf Fincantieri samen in Lissabon voor de doopplechtigheid van de Silver Dawn. De rederij had journaliste en televisie persoonlijkheid Nilou Motamed gevraagd om het schip te dopen. De ceremonie werd gevolgd door een galadiner. Inmiddels is de Silver Dawn begonnen aan een zonnige cruise carrière in de Middellandse Zee.

otivm spa op cruiseschip silver dawn van silversea cruisesDe Otivm Spa op de Silver Dawn van Silversea Cruises - Foto © Silversea Cruises

Op het eerste gezicht is de Silver Dawn een identieke kopie van de Silver Moon en Silver Muse. Toch verschilt het nieuwste Silversea schip in een paar opzichten van haar iets oudere zusters. De meest in het oog springende innovatie is het enorme wellness centrum, Otivm genaamd. Silversea Cruises heeft de wellness ervaring opnieuw onder de loep genomen en baseert zich aan boord van de Silver Dawn op oude Romeinse gebruiken. Hierbij worden het schip, de suites en de culinaire ervaring verbonden om gasten de ultieme wellness ervaring te bieden.

otivm spa op cruiseschip silver dawn van silversea cruisesHet buitendek van de Otivm Spa op de Silver Dawn - Foto © Silversea Cruises

Met een capaciteit voor 596 passagiers en 411 bemanningsleden is de Silver Dawn groot genoeg om diverse faciliteiten te bieden zoals u die op grotere schepen zou verwachten. Maar het 40.700 ton grote schip is klein genoeg om u naar havens te brengen die voor grote schepen niet geschikt zijn.

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder