020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Sky Princess: nieuw cruiseschip van Princess Cruises

Princess Cruises heeft bekendgemaakt dat haar nieuwste schip "Sky Princess" gaat heten. Het zusterschip van Royal Princess, Regal Princess en Majestic Princess komt in oktober 2019 in de vaart. 

sky princess nieuw cruiseschip princess cruises

Het schip zal plaats bieden aan 3.660 passagiers en beschikken over alle elementen die Royal Princess, Regal Princess en Majestic Princess zo populair gemaakt hebben. Tijdens bezoeken aan Royal en Regal Princess waren ook wij onder de indruk van het enorme atrium dat fungeert als het sociale hart van het schip, de royale zonnedekken en de uitstekend ingerichte hutten. 

sky princess atrium

Zoals u kunt verwachten van Princess Cruises zal ook Sky Princess een groot aantal restaurants tellen. Nieuw zijn de Salty Dog Grill en de World Fresh Marketplace. Maar ook de gezellige Vines Wine Bar en Alfredo's Pizzeria zullen niet ontbreken.

sky princess alfredo pizzeria

Sky Princess zal in oktober 2019 eerst ingezet worden in de Middellandse zee waarna het schip in november oversteekt naar Florida. Een jaar na de indienstname van Sky Princess zal Princess Cruises een vijfde zusterschip in gebruik nemen. Wat de naam van dit schip wordt is voorlopig nog geheim!

sky princess hut met balkon

Princess Cruises biedt reizen aan op grote, indrukwekkende schepen met veel faciliteiten voor jong en oud naar bestemmingen over de hele wereld. De rederij staat bekend om haar innovatieve vaarschema's en haar goede prijs/kwaliteit verhouding.

Bij VCK Cruises bent u aan het juiste adres voor alle cruises van Princess Cruises, altijd tegen het scherpste tarief. Bel ons op 020-6800878 voor persoonlijk advies, mail ons of klik hier voor onze unieke speciale aanbiedingen van Princess Cruises.

Foto's © Princss Cruises en VCK Cruises

Over de auteur

Benja Zonneveld

Benja Zonneveld

Benja Zonneveld stapte in 2017 binnen bij VCK Cruises. Door haar grote inzet en een fikse dosis enthousiasme is deze Travel Consultant Cruises in recordtijd zeer populair geworden, zowel bij haar collega's als bij onze klanten.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine