020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Veertien jaar terug in de tijd: 3 november 2006

We waren met de Infinity van Celebrity Cruises van Los Angeles naar Hawaii gevaren. De dagen in Hawaii waren fantastisch en zonovergoten maar behoorlijk vermoeiend. We huurden auto's en reden heel Oahu in het rond. We vlogen in een helicopter over Maui en maakten een wandeling op "Big Island" waarbij we tot vlak bij de gesmolten lava kwamen.

We zagen watervallen, de hoogste golven ooit en dwaalden over Waikiki Beach. Hawaii maakte grote indruk op ons. Met de Infinity voeren we terug naar Los Angeles. De vier zeedagen gebruikten we om bij te komen van een fantastische vakantie. Een beetje lui en volop genietend van het goede leven aan boord. Op 3 november, midden op de Stille Oceaan, fotografeerde ik het nog lege dek van het Oceanview Cafe waar we een uurtje later zouden ontbijten.

Celebrity Cruises Infinity Hawaii Cruise3 november 2006: ergens op de Stille Oceaan aan boord van de Infinity van Celebrity Cruises. Foto's © VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine