020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Vijftien jaar terug in de tijd: 22 november 2005

Het is ijzig koud als we na het ontbijt de loopplank betreden. We zijn in Istanbul, Turkije en vandaag is de dag: de Nautica van Oceania Cruises wordt officieel gedoopt. In een grote tent op de kade duiken de genodigden dieper in hun winterjassen in afwachting van het officiële programma.

Er is locaal entertainment, er wordt gespeecht en gezongen, er is een saluut van een blusboot en onder luid getoeter breekt de fles op de romp. Terug aan boord warmen we op en bereiden we ons voor op de "Christening Luncheon" - een extravagant feestmaal dat Oceania's reputatie als culinaire trendsetter in de cruisewereld. Die avond, bij het licht van de maan, vertrekken we uit Istanbul en vaart de Nautica langs de prachtig verlichte Aya Sophia en de Blauwe Moskee. Het is een sprookjesachtig begin van Nautica's eerste cruise voor Oceania Cruises.

oceania cruises nautica doop in istanbul

oceania cruises nautica doop in istanbul

oceania cruises nautica doop in istanbulDe doop van de Nautica van Oceania Cruises in Istanbul op 22 november 2005. Foto's © VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder