020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Volledige cruisevloot van Silversea Cruises weer in de vaart

Op 9 juni was het zo ver: de Silver Shadow kwam als tiende Silversea weer in de vaart en daarmee is de gehele vloot van Silversea Cruises weer compleet.

cruiseschip silver shadow silversea cruisesDe Silver Shadow van Silversea Cruises in Alaska - Foto © Silversea Cruises

In juli 2021 begon Silversea Cruises met een voorzichtige herstart in de Middellandse Zee. In de maanden er na werden geleidelijk meer schepen in de vaart gebracht. Met de terugkeer van de Silver Shadow is de vloot nu weer compleet. De Silver Shadow is ingezet in Alaska waar het schip cruises uitvoert tussen Seward (Anchorage) en Vancouver. In het najaar verruilt de Silver Shadow Alaska in voor Azië, met cruises in Japan en Zuid-Korea. Vanaf begin 2023 zal het schip ingezet worden in Australië en Nieuw-Zeeland. Als een van de kleinste schepen van Silversea Cruises biedt de Silver Shadow plaats aan slechts 396 gasten. Het 25.000 ton metende schip kwam in 2000 in de vaart en is in 2019 volledig verbouwd.

cruiseschip silver shadow silversea cruisesDe Silver Shadow van Silversea Cruises in Sydney, Australië - Foto © Silversea Cruises

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine