020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Zestien jaar terug in de tijd: 26 november 2004

Aan boord van de Crystal Serenity van Crystal Cruises voeren we een week door de warme Caribische Zee. Toegegeven: het vaarschema was niet al te spannend (Freeport, Nassau, Cozumel en Key West) maar de ervaring aan boord maakte dat méér dan goed. De ruimte aan boord, de rust en de fantastische verzorging. In de Caribische havens legde het stralend witte schip aan naast de giganten van andere rederijen.

We zagen daar mensen op de kade in de rij staan om terug aan boord te komen; wij wandelden naar ons schip en werden persoonlijk verwelkomd. We hoorden op andere schepen joelende mensen die kennelijk net terugkwamen van de piratentocht met ongelimiteerde hoeveelheden rum punch; wij stonden aan de reling bij het licht van de ondergaande zon en de klanten van Louis Armstrong's "Wonderful World". Het was een prachtige week die nog eens duidelijk maakte hoe verschillend cruises kunnen zijn en hoe belangrijk het is dat we onze klanten helpen om hun perfecte schip te vinden. Op de laatste dag van de cruise legde de Crystal Serenity aan in Key West, Florida. Het was 26 november 2004. Onder een staalblauwe hemel dwaalden we door de tropisch uitziende straten, zachtjes "Wonderful World" neuriënd.

Crystal Serenity Crystal Cruises bezoek aan Key West Florida

Crystal Serenity Crystal Cruises bezoek aan Key West Florida26 november 2004: bezoek aan Key West, Florida aan boord van de Crystal Serenity van Crystal Cruises. Foto's © VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine