020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek

Nieuw cruiseschip voor Azamara Club Cruises: Azamara Pursuit

In augustus 2018 neemt Azamara Club Cruises een nieuw schip in de vaart: de Azamara Pursuit. Met de komst van het nieuwe schip bestaat de Azamara vloot uit drie volledig identieke schepen want de Azamara Pursuit is een zusterschip van Azamara Journey en Azamara Quest.

azamara pursuit cruise schip fotos

De drie schepen van Azamara Club Cruises zijn met 30.000 ton niet te groot en niet te klein. U vindt alles wat u van grotere schepen gewend bent zoals specialiteitenrestaurants, een showlounge en zelfs een atrium maar dan in een handzamer formaat. Het voordeel van een kleiner schip wordt al snel duidelijk als u inscheept op de Azamara Pursuit of haar zusters: geen rijen, geen massa's en hele persoonlijke service.

azamara pursuit cruise schip fotos

azamara pursuit cruise schip fotos

Azamara Club Cruises doet dingen anders dan andere cruisemaatschappijen. Zo heeft u op iedere cruise meer tijd in de havens, vaak tot 's avonds laat. Ook het excursie aanbod van Azamara Club Cruises is verfrissend. Op de meeste reizen organiseert de rederij een speciaal evenement voor alle gasten aan boord. Zo werden wij ooit uitgenodigd voor een opera voorstelling in een prachtig theater in Livorno, Italië.

azamara pursuit cruise schip fotos

azamara pursuit cruise schip fotos

Bent u ook huiverig voor extra kosten tijdens uw vakantie? Op de cruiseschepen van Azamara Club Cruises hoeft u daar niet bang voor te zijn. Standaard inbegrepen zijn alle maaltijden, uw drankjes en fooien. Het all-inclusive beleid van Azamara Club Cruises is iets anders dan de meeste rederijen: hier kunt u kiezen uit een basis assortiment van alcoholische dranken en desgewenst aan boord bijbetalen voor zogenaamde "premium" merken.

azamara pursuit cruise schip fotos

Maar wat Azamara Club Cruises écht bijzonder maakt is de sfeer aan boord. De meeste passagiers komen uit Groot-Brittannië, Australië en de Verenigde Staten en die combinatie is een hele prettige. Een strak kledingadvies heeft men niet en onze ervaring is dat er aan boord opvallend veel gelachen wordt. En is dat niet precies wat u zoekt tijdens uw vakantie?

 

Alle foto's (c) Azamara Club Cruises

Klik hier voor alle reizen met Azamara Journey, Azamara Quest of Azamara Pursuit

Over de auteur

Irma Spits

Irma Spits

Irma Spits denkt snel, loopt snel en is vooral in staat klanten heel snel warm te krijgen voor een cruise. Al meer dan 25 jaar werkzaam bij VCK Cruises en onverminderd enthousiast!

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het nieuwe 44 pagina's tellende inspiratie magazine van de experts van VCK Cruises. Vol reisverhalen, foto's en tips. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine