020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Buitengewone cruises persoonlijk samengesteld door experts - VCK Cruises


Cruises naar Australië

Bezoek Sydney en het Great Barrier Reef

Australië is een prachtige cruisebestemming. Met name de Australische oostkust is populair onder cruisegangers. Veel cruises hebben Sydney als begin- en of eindpunt en varen daarna door het Great Barrier Reef. Sydney is een van de leukste steden om te bezoeken tijdens een cruise; in deze moderne stad heerst een zeer gemoedelijke sfeer en u vindt hier een groot aantal bezienswaardigheden. De Sydney Harbour Bridge en het wereldberoemde Opera House sieren de skyline van de grootste stad van Australië.

Meer...
Voor diegenen die het Great Barrier Reef willen zien, is het aan te raden een cruise te boeken die Cairns bezoekt. Vanaf hier is het ongeveer anderhalf uur varen naar het beroemdste rif ter wereld. Een cruise naar Australië is in sommige gevallen ook te combineren met een cruise naar Nieuw-Zeeland, Indonesië of zelfs Frans-Polynesië.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine