020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek


China

Cruises naar Hong Kong, Beijing of Shanghai

Cruises naar het Verre Oosten bezoeken vaak enkele bestemmingen in China. Dit Aziatische land heeft dan ook een enorme kustlijn vol interessante steden. Zo is Hong Kong een van de populairste cruise bestemmingen in Azië. Deze moderne metropool biedt een fascinerende combinatie tussen de moderne wolkenkrabbers, traditionele tempels en prachtige natuur. Maar ook Shanghai, de grootste stad van China, is zeker een bezoek waard – al is het maar vanwege de indrukwekkende skyline.

Meer...
Beijing (Peking), de hoofdstad van China, ligt niet aan zee. Veel cruiseschepen leggen echter aan in de havenstad Tianjin en verblijven hier vervolgens 1 of meerdere dagen. Vanaf Tianjin is het mogelijk Bejing te bezoeken en zo uw vakantie naar China compleet te maken met een bezoek aan de Chinese Muur, de Verboden Stad en de Tempel van de Hemelse Vrede.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het nieuwe 44 pagina's tellende inspiratie magazine van de experts van VCK Cruises. Vol reisverhalen, foto's en tips. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine