020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek


Frankrijk

Cruises naar Frankrijk; mooie vakanties dichtbij huis

De noordkust van Frankrijk ligt op ongeveer een dag varen van Nederland, maar biedt verrassend mooie bestemmingen. Boekt u een cruise door West-Europa, dan kunt u charmante kustplaatsen als Cherbourg en Honfleur zien. Boekt u een cruise die Le Havre aandoet, dan is het via optionele excursies soms mogelijk de hoofdstad Parijs te zien. Het drukst bezochte deel van de Franse kust ligt echter in de Middellandse Zee.

Meer...
Zo zijn Marseille en Nice populaire bestemmingen tijdens cruises. De stranden zijn mooi aan de Franse Riviera en het klimaat is het grootste gedeelte van het jaar erg prettig. Tijdens veel cruises wordt tevens Monte Carlo bezocht, het in Frankrijk gelegen (maar zelfstandige) ministaatje. Een van de Franse bestemmingen die daarnaast erg in trek is is Bordeaux. Sommige cruiseschepen blijven 1 of meerdere nachten liggen, zodat u uitgebreid de tijd heeft de wijnstreek rond Bordeaux te verkennen.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe Cruise & Ontdek brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure