020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek


Griekenland

Cruise naar zonnige eilanden in de Middellandse Zee

Op de Griekse eilanden heerst het grootste deel van het jaar een bijzonder aangenaam klimaat. Mede om die reden zijn mooie eilanden als Mykonos, Santorini en Kreta bijzonder in trek bij cruisegangers. Tijdens een cruise naar de Griekse eilanden ziet u vaak bijna dagelijks een mooie nieuwe bestemming. Veel kleine eilanden zijn prima geschikt voor wandelingen in de buurt van het schip. Cruiseschepen leggen veelal aan bij kleine haventjes naast gezellige dorpjes. Pittoreske witte molens en huizen met blauwe daken zijn typerend voor veel Griekse eilanden.

Meer...
Een groot aantal cruises combineert een bezoek aan Griekenland met Turkije, Italië of Kroatië. Zo is het mogelijk cruises te boeken met Piraeus (de havenstad van Athene), Istanbul of Venetië als vertrek of eindpunt. Populaire eilanden onder cruisegangers zijn verder Zakynthos, Kos en Rhodos.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe Cruise & Ontdek brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure