020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

 
 

Cruise Japan

Cruise vakanties naar Japan

Japan is een land waar eeuwenoude tradities en moderne technologie hand in hand lijken te gaan. De ene dag reist u met een hogesnelheidstrein, de volgende dag bezoekt u eeuwenoude tempels en tuinen in Kyoto. Smul van de allerbeste sushi, geniet van het prachtige landschap en deel uw ervaringen met medereizigers op uw varende hotel. Een cruise naar Japan is er één om nooit te vergeten!. De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise vakantie naar Afrika en de Indische Oceaan. Bekijk onze cruise aanbiedingen of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies!

Reisverslagen Japan van de cruise experts van VCK Cruises

Meer weten over onze cruisevakanties naar Japan? Lees de artikelen uit ons Inspiratieblog en reis virtueel met ons mee. In onze artikelen delen we onze persoonlijke reiservaringen en foto's van onze reizen naar Japan.

Top 10 tips: wat is er te zien in Tokio?

Een virtuele rondleiding door Jelger van Weydom

Lees hier het verslag

 

Alle cruisereizen naar Japan van de experts van VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het nieuwe 44 pagina's tellende inspiratie magazine van de experts van VCK Cruises. Vol reisverhalen, foto's en tips. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine