020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek


Maleisië

Witte zandstranden en schitterende jungle

De experts van VCK Cruises beschouwen Maleisië als een van de meest prettige cruise bestemmingen. Het Aziatische land biedt een unieke combinatie van witte zandstranden met palmbomen en prachtige jungle. De drukst bezochte cruise haven van Maleisië is Port Klang, de aanloophaven van hoofdstad Kuala Lumpur. Tijdens cruises naar Maleisië die aanleggen in Port Klang, is het vaak mogelijk Kuala Lumpur via een excursie te bezoeken. De meest bijzondere bezienswaardigheid vormen zonder twijfel de Petronas Towers, de hoogste tweeling wolkenkrabbers ter wereld.

Meer...
Andere populaire cruise bestemmingen in Maleisië zijn Langkawi (met een spectaculaire skybridge) en Penang. Cruises naar Maleisië worden vaak gecombineerd met een bezoek aan Thailand en Indonesië. Ook valt een cruise vakantie aan dit vriendelijke land soms te combineren met een paar dagen Myanmar.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine