020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek


Nieuw-Zeeland

Imposante fjorden, bossen en stranden

Nieuw-Zeeland is qua natuur een van de mooiste landen ter wereld. Aangezien het een relatief klein eiland is, is het een perfecte bestemming om per cruiseschip te bezoeken. Een van de plekken die vrijwel nooit ontbreekt tijdens een cruise naar Nieuw-Zeeland is het indrukwekkende Milford Sound. Dit fjord is vaak de plek waarop u Nieuw-Zeeland binnenvaart. U zult uw ogen uitkijken tussen de honderden meters hoge rotswanden, watervallen en gletsjers.

Meer...
Maar Nieuw-Zeeland heeft meer unieke bezienswaardigheden te bieden. Zo zijn de natuurgebieden Abel Tasman Park en Bay of Islands eveneens niet te missen attracties. Hoewel Nieuw-Zeeland niet bekend staat om zijn steden, zijn Auckland en de hoofdstad Wellington zeker de moeite van het bezoeken waard. Een cruise naar Nieuw-Zeeland is te combineren met een vakantie naar Australië of de Polynesische eilanden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het nieuwe 44 pagina's tellende inspiratie magazine van de experts van VCK Cruises. Vol reisverhalen, foto's en tips. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine