020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image


Panama

De doorvaart van het spectaculaire Panamakanaal

De grootste attractie van het Midden-Amerikaanse land Panama is zonder twijfel het Panamakanaal. De sluizen van dit kanaal zijn vaak slechts een meter breder dan uw cruiseschip, het passeren ervan gebeurt dan ook bijzonder behoedzaam. De doorvaart van het Panamakanaal duurt ruim een halve dag; de sluizen worden vroeg in de morgen gepasseerd, waarna u het kanaal in de loop van de avond weer verlaat.

Meer...
Een cruise naar Panama maakt vaak deel uit van een cruise door Midden-Amerika. Landen als Mexico, Costa Rica en de Colombiaanse havenstad Cartagena zijn populaire bestemmingen tijdens cruises. Het is ook mogelijk langere reizen te boeken, die u bijvoorbeeld van Florida via het Panamakanaal naar Californië brengen.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine