020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek


Rusland

Cruises van de Oostzee tot het Verre Oosten

De meest populaire cruisebestemming van Rusland is zonder twijfel Sint-Petersburg. De tsarenstad wordt bezocht tijdens vrijwel alle cruises naar de Oostzee. Ieder jaar vertrekt er een aantal reizen naar dit vaargebied vanuit Nederland, waarbij Sint-Petersburg door veel cruisegangers als het absolute hoogtepunt van een vakantie wordt gezien. Maar het grootste land ter wereld biedt uiteraard meer dan een enkele stad.

Meer...
Ook tijdens cruises naar de Zwarte Zee wordt vaak een bezoek gebracht aan Rusland, zo is de havenstad Sotchi een populaire bestemming. In het Aziatische deel van Rusland ligt Kamchatka, een prachtig ongerepte streek waar u spectaculaire expeditiecruises kunt maken. Al even spectaculair is een cruise door de Noord-Oostpassage of een cruise die u het noorden van Rusland laat zien.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het nieuwe 44 pagina's tellende inspiratie magazine van de experts van VCK Cruises. Vol reisverhalen, foto's en tips. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine