020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek


Vietnam

Halong Bay, Ho Chi Minh City en de Mekong Delta

Wie een cruise naar Vietnam maakt, is verzekerd van een vakantie vol afwisseling. In Vietnam vindt u prachtige zandstranden, gezellige kustplaatsjes en fascinerende steden. En een van de mooiste stukken natuur ter wereld; Halong Bay. Een cruise naar Vietnam is eigenlijk niet compleet zonder een bezoek aan deze indrukwekkende baai. Per schip vaart u tussen de bijna 2.000 kalkrotsen door, een indrukwekkende ervaring. Indrukwekkend is ook de grootste stad, Ho Chi Minh City (het vroegere Saigon). In het War Remnants Museum worden bezoekers op pijnlijke wijze herinnerd aan de oorlog die het land in de greep hield. Aan de verschillende bouwstijlen in de stad zijn de verschillende culturen te zien waar Vietnam in de loop der tijd mee te maken heeft gehad.

Meer...
Vanuit Ho Chi MInh City is het vaak ook mogelijk een optionele excursie te boeken naar de Mekong Delta, een prachtig natuurgebied in het binnenland van Vietnam. Veel cruises die Vietnam aandoen bezoeken bovendien gezellige kustplaatsen als Hue en Danang, waar enkele van de mooiste stranden van het land te vinden zijn.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het nieuwe 44 pagina's tellende inspiratie magazine van de experts van VCK Cruises. Vol reisverhalen, foto's en tips. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine